top of page

Our Coffee is Roasted by Nord Kaffe

Ethiopia Filter Coffee

Wako Aba har arvet sin visdom og kunnskap om kaffedyrking gjennom generasjoner. Familiegården Bonki Busa – som han arvet fra faren sin i 2007 – drev tidligere med honningproduksjon, men i dag handler alt om kaffe.

Som far til fire sønner og fem døtre, er den dedikerte Wako avhenging av at kaffen gir nok inntekter til at han kan forsørge familien. Under innhøstingen ansetter han lokalbefolkning og naboer, noe som bidrar til økonomisk vekst i lokalmiljøet. Wako produserer bønner med en eksepsjonell kvalitet, men han gir seg ikke med det – han vil bli best i hele regionen.

Nå får Wako endelig betalt for mange års hard jobbing med spesialkaffeprosjektet sitt, og virksomheten blomstrer gjennom direkte handel som er tilrettelagt av Lalisaa-prosjektet. Han er stolt av sin økologiske kaffe, og den bærekraftige produksjonen og måten han bevarer miljøet på, gjør at også fremtidige generasjoner kan dyrke kaffe på gården hans.

Nord-Etiopia-Wako2-scaled.jpg
Nord-Espresso-Brasil2-scaled.jpg

Brazil espresso coffee

Nord Espresso Brasil er en direkteimportert kaffe fra gårdene Santa Maria og Santa Helena i regionen Alta Mogiana.
Dette området har lange tradisjoner med kvalitetskaffe med de ideelle forholdene som ligger til rette med høydemeter på rundt 1000 meter, klima og regn. Dette er en bærtørket kaffe av typen Catuai.

bottom of page